Malo mešano (na način šefa kuhinje)
Strokovni simpozij gastroenterologije in prehrane
Kdaj: v petek 30. november 2018 s pričetkom ob 9. uri
Kje: na gradu Fužine v Ljubljani
Zakaj: da združite prijetno s koristnim

Drage kolegice, dragi kolegi!

Z veseljem vas vabim na naše zdaj že tradicionalno jesensko strokovno srečanje s področja gastroenterologije in prehrane. Tokrat smo pripravili širok in raznolik degustacijski meni. Od tod tudi naslov srečanja.

Postregli vam bomo z novostmi (in novimi evropskimi doktrinami) s področja diagnostike in zdravljenja okužbe s Helicobacter pylori, gastroezofagealne refluksne bolezni, eozinofilnega ezofagitisa, kroničnih vnetnih črevesnih bolezni… Naučili vas bomo, kako obravnavati krvavitve iz prebavil od primarnega do terciarnega nivoja (od krvave do well done verzije). Absolutni hit letošnje molekularne kuhinje v otroških formulah – oligosaharidi materinega mleka in postbiotiki. Za tiste, ki se boste teh tem preobjedli in imeli ob tem funkcionalne prebavne motnje, še nekaj nasvetov o tem, kako jih lahko olajšate. Sicer vas menda v tem trenutku vse najbolj zanimajo medicinsko indicirane diete in vse okrog njihovega predpisovanja. Tiste, ki se v vsakdanjem življenju srečujete s problemom hujšanja in slabega pridobivanja na telesni teži (mi imamo ravno obratne težave) bomo razveselili z diagnostično terapevtskimi pristopi pri tej problematiki.

Poskrbljeno bo za prehransko podporo v teoriji in praksi ne glede na vaš izhodiščni status prehranjenosti! Tudi tu ostajamo zvesti naslovu…

Ostalo že poznate: kotizacije ni, prijava je obvezna preko spleta na naslovu:

https://www.eventbrite.com/e/malo-mesano-strokovni-simpozij-gastroenterologije-in-prehrane-tickets-50441816832

Za prijavo je potrebno geslo: malomesano

Število mest je omejeno.

Nastopila bo naša stalna ekipa mojstrov gastronomije in gastroenterologije in nekaj znanih gostujočih imen.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami v petek 30. novembra na gradu Fužine.

Dober tek!

Rok Orel
Chef

Scheduled Arhiv dogodkov
Ljubljana Map