Dragi vsi,

z velikim veseljem in ponosom vas vabimo na že tradicionalno 5. srečanje primarnih pediatrov, ki bo letos potekalo v soboto, 12.11.2022 v Biotermah Mala Nedelja

Ker je za  uspešno delo v naših ambulantah na eni strani potrebno zelo široko strokovno znanje, razumevanje družbe in poznavanje komunikacijskih veščin ter je po drugi strani potrebno skrbeti za lastno zdravje in kondicijo, bo letošnji program poskušal nasloviti vse opisane izzive.

Preko kliničnih primerov kolegic Eve Bevc Žunič, Tanje Šušteršič, Andreje Mohar Košir in asist. Špele Markelj, bomo nakazali sodelovanje vseh ravni zdravstvene obravnave na področju otroške oftalmologije. 

Vpliv družbenih razmer na naše delo nam bodo osvetlili priznani strokovnjaki dr. Miha Mazzini, dr. Sašo Dolenc in prof. dr. Vesna Leskovšek.

Dr. Aleksander Zadel in Tina Bončina nam bosta predstavila strategije uspešne komunikacije z otroki, mladostniki in starši v hitro spreminjajoči se družbi.  

Zadnji sklop z dr. Anjo Radšel in Davidom Zupančičem pa bo namenjen izzivom na področju izgorelosti in kako si lahko pri tem uspešno pomagamo.

Tudi teme satelitskih simpozijev bodo aktualne in zanimive.

Na srečanje se prijavite preko Zdravniške zbornice (licenčne točke), kotizacije ni.

Povezava za prijavo na ZZS za srečanje v živo v Mali Nedelji:

https://www.domusmedica.si/domus-medica/dogodki/5–sre-anje-primarnih-pediatrov/34212–64723

Povezava za prijavo na ZZS za izobraževanje preko spleta:      

https://www.domusmedica.si/domus-medica/dogodki/5–sre-anje-primarnih-pediatrov/34212–64728

Natančen program in časovnica je v priloženem vabilu.

Posredujemo vam ponudbo hotela Bioterme Mala Nedelja, kjer lahko prenočite in uživate v hotelski ponudbi (morda tudi z družino). Za uveljavljanje popusta, ki smo ga uredili za udeležence strokovnega srečanja, se sklicujte na 5. srečanje primarnih pediatrov.

Želimo si, da se dogodka v čim večjem številu udeležite v živo. Gre za res enkratno priložnost, da se v lepem okolju podružimo in izmenjamo izkušnje. Zahvaljujemo se vsem, ki ste se že prijavili.

V imenu organizacijskega odbora,

Denis Baš in Špela Žnidaršič Reljič


Program in časovnica

Scheduled Arhiv dogodkov
Mala Nedelja Map