Dragi vsi,

z velikim veseljem in ponosom vas vse skupaj povabimo na že tradicionalno 5. srečanje primarnih pediatrov, ki bo letos potekalo v soboto, 12.11.2022 v Biotermah Mala Nedelja

Ker je za uspešno delo v naših ambulantah na eni strani potrebno zelo široko strokovno znanje in razumevanje družbe ter po drugi strani skrb za lastno zdravje in kondicijo, bo letošnji program poskušal nasloviti vse opisane izzive.

Preko kliničnih primerov kolegic Eve Bevc Žunič, Tanje Šušteršič, Andreje Mohar Košir in asist. Špele Markelj, bomo nakazali sodelovanje vseh ravni zdravstvene obravnave na področju otroške oftalmologije. 

Vpliv družbenih razmer na naše delo nam bodo osvetlili priznani strokovnjaki, dr. Miha Mazzini, dr. Sašo Dolenc in prof.dr. Vesna Leskovšek.

Dr. Aleksander Zadel in Tina Bončina nam bosta predstavila strategije uspešne komunikacije z otroki in mladostniki v hitro spreminjajoči se družbi.  

Zadnji sklop z dr. Anjo Radšel in Davidom Zupančičem, pa bo namenjen izzivom na področju izgorelosti in kako si lahko pri tem uspešno pomagamo.

Tudi teme satelitskih simpozijev bodo aktualne in zanimive.

Na srečanje se prijavite preko Zdravniške zbornice (licenčne točke), kotizacije ni.

Želimo si, da se dogodka v čim večjem številu udeležite v živo. Gre za res enkratno priložnost, da se podružimo in izmenjamo izkušnje.

V imenu organizacijskega odbora,

Denis Baš in Špela Žnidaršič Reljič


Natančen program in časovnica

Scheduled Novice
Mala Nedelja Map